ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Ако поръчаният от вас артикул не отговаря на вашите очаквания, linasfashion.com Ви предоставя възможността да върнете, замените продукта с друг размер или друг артикул в рамките на 14 дни от получаването му. Връщането на артикули става по куриер, като разходите по пратката се поемат от клиента. Важно !За да върнете или замените артикул, всички от посочените по-долу условия трябва да бъдат изпълнени.

Условия за връщане и замяна:

  1. Уведомете linasfashion.com за желанието си да върнете даден артикул като позвъните на 0883484716 или на имейл info@linasfashion.com.  Нашият екип ще Ви даде подробни инструкции как да върнете желаният от вас продукт.
  2. Артикулът трябва да бъде върнат в търговски вид и в същото състояние, в което е получен – да не е носен, да бъде в оригиналната си опаковка, да са налични всички етикети, да не е пран, да не е подлежал на каквато и да е обработка и да бъде без миризми. Запазваме си правото да върнем и откажем замяна, ако е нарушен търговския вид на продуктите, които желаете да върнете.
  3. Оригиналният Касовият бон от ЕКОНТ или Speedy – Товарителницата „Пощенски Паричен Превод“ и всички придружаващи артикулът документи трябва да бъдат приложени към пратката при замяна или връщане.

Адрес за връщане

До: Кристис 92 ООД

Телефон: 0883484716

Адрес: гр.Русе, ул. Панайот Волов 33

Ние от linasfashion.com запазваме правото си да не приемаме продукти, които не отговарят на описаните по-горе условия.

При замяна на продукт за друг размер или друг артикул, моля изпратете продукта като следвате внимателно стъпките по-горе. В моментът, в който получим артикула и се убедим, че е в състоянието описано в условията ни по-горе, нашият екип ще ви изпрати желаният нов артикул. За възстановяане на сумата по върнат продукт става само по банков път в рамките на 7 дни от получаването на пратката при нас.