Започваме да усещаме как лятото си отива и отпуската свършва. Наближава времето в което ще ни се наложи да преподредим и да обновим гардеробите си. За дамите, които не работят от вкъщи, всеки ден са в социална и работна среда – имаме какво да Ви предложим! В сайта на Lina`s Fashion повечето визии са елегантни и официални (от две години насам може да намерите и ежедневни дрехи, но те са значително по-малко от официалните тоалети). Ние се придържаме към минимализма и изчистеният аутфит. Имаме класически панталони, но в различни цветове. Имаме ризи от шифон, които са със свободен силует, за по-голямо удобство.

Tези класически панталони са на гръцкия бранд NUNU, памучни и могат да се съчетават лесно.

Тези два модела са с висока талия и издължават много крака. Могат да се носят и в студени дни. Комбинират се с обувка, оксфордки, ботуши, боти. От единия модел имаме наличност и в бежаво.

При тези модели има доста детайл. Може да видите клипчета във фейсбук страницата ни.

А това са нашите по-широки модели тип boyfriend.

Насочвам Ви вниманието и към убийствен костюм. Много е стилен и удобен. Остана ни един размер – М. Може да се носи на ниски обувки, на високи.. да го комбинирате както Ви харесва 🙂 Аз най-много го харесвам с бял пуловер.

Имаме още един комплект панталон със сако, но в момента гледам плътни и класически предложения, които ще се носят до на пролет. Май се спирам с панталоните. Пропуснала съм няколко, но тях може да разгледате в сайта. Да продължа с ризите? При тях можем да Ви впечатлим с бранда Rinascimento. Успяхме да заредим техни ризи и блузи и сме много доволни. Надяваме се да Ви харесат. Първо ще изредя тях, а после на друг бранд.

Следващите са на гръцки и турски брандове. Повечето цветове вече са изчерпани. Най-желаният от Вас модел е черната риза с кадифените точки. Много овърсайз размер, нежни акценти на ръкавите и якичката. Стои изискано и секси! На нея също сме качвали клипчета във фейсбук. Може да разгледате детайлите там. Приключвам блога, стана доста дълъг. Имаме много голям избор за елегантно офис облекло. Ако се нуждаете от такова, не ни подминавайте 🙂