Нека се подготвим за едно от най-романтичните събития на влюбените. Ще бъдете гости на сватба и се чудите с какъв тоалет да се облечете? Нека Ви помогнем! Сватбата ще е строго официална, бохо стил, в планината или на плажа? Ние имаме какво да Ви покажем!!!

Вижте нашите строго официални тоалети, за една стилна класическа сватба! Ето я божествената рокля изцяло от дантела, която ще подчертае раменете и нежната женственост. Когато облечете тази рокля, то Вие ще се чувствате секси, стилна и уверена! Няма как да имате дискомфорт с тази рокля. https://bit.ly/370isF9 Показваме Ви снимка от каталона Rinascimento Italy.

Имаме наличност на размери от XS до XL.

https://bit.ly/370isF9

А ако желаете да сте в светлата гама цветове, да сте в тематичното романтично настроене. Може да разгледате тук: https://bit.ly/3NKHLLF 🙂 Тези модели са добър избор и при плажна сватба, материята им е лека и ще Ви създаде комфорт в летните дни. Можете да комбинирате с наситен цвят шал, за хладните вечери.

В момента са много актуални и дългите рокли. В нашия онлайн магазин има останали 2 модела налични и те са ни ограничени бройки. Едната е определено ефирна и романтична, а другата е по-разчупен модел, който много издължава фигурата. Можете да ги комбинирате както с висок ток, така и с ниска обувка. Вижте:

Няма как да пропуснем да Ви насочим вниманието и към страхотния гащеризон на Rinascimento. Убийствено елегантен, стилен, удобен и незадължаващ перфектна фигура. Обожаваме го! От него имаме налични различни размери. Разгледайте и нашите снимки: https://bit.ly/3mSS0C1

В страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/linasfashionbg/ може да разгледате снимки и видеа.