Времето се постопли и вече не можем да се удържим на изкушението да открием пролетния сезон с един хубав семеен пикник, а какво е пикник без хубава храна?
Вярно е, че зима нямахме.. не беше снежно и мразовито, но когато ни нагрее хубаво слънцето , желанието ни за всички занимания навън е налице!!!! Започваме подготовката!

Събота е! По график за разсънване ще се пие силно кафе и обилна закуска за детето 🙂 Вие имате ли деца? Успявате ли да се вписвате в дневните графици? Събота е, пикникът няма как да ни избяга! Ще стигнем и до него, но няма да пришпорваме всички около нас. Нека се насладим на уикенда.
С моя мъж не закусваме, за това ще трябва да се погрижа да имаме обилна късна закуска или направо обяд за пикника, а за малчугана ще трябва да се сготви тристепенно меню (бива си го в хапването 😀 ) Ще ви споделя едни бързи рецепти 🙂

Имаме голямо количество червена леща и е решено крем супата ще е налице! Нужни са малко продукти и повечко подправки 🙂 Ако не сте си правили – действайте!

За основно ще заложим отново на бърза рецепта.. покрай малкия се научих да готвя неща, които не изискват дълга термична обработка и това е едно от най-практичните и засищащи 🙂 Шакшука.

Шакшука се прави на тиган, задушавам лук, червена чушка и оставям да къкри в доматено пюре, след което се слагат яйца, да станат като забулени. Завършваме с подправки по вкус 🙂

А какъв да е десертът? Хм! Фурната ще е свободна, за това мисля за възрастните да заложа на шоколадови мъфини, а за малчугана ще подхвана пасатора и нека бъде крем от авокадо, банан и рожков 🙂 Бързо се случиха нещата!

Мисля, че това е достатъчно като за първи пикник. Местя всичко в хубави кутии и започвам подреждането. Храната е организирана вече, следва да грабна: салфетки, прибори, голяма бутилка с вода за големите и малка за детето, плодове, мокри кърпички, слънцезащитен крем и не на последно място – постелка за пикник 🙂 Детските играчки ще избира мъжът ми, моята част от работата е свършена!

Опссс.. не може да се отиде с престилката за готвене, отиваме да разгледаме гардероба на Lina’s Fashion и да обсъдим кое ще е удобно за този повод. Аз съм огромен фен на дънки и нося всеки ден! Много ми е комфортно, така че ми е до голяма степен ясно какво ще избера.. даже пределно ясно! Вижте този модел, не са прилепнали и дават свобода на движението. Обичам да ги нося с широка тениска, която да подпъхна само отпред. Този модел дънки има много сладък детайл в долната част 🙂 вижда се на втората снимка. Линк към дънките: https://bit.ly/3E2DnUo

Слагам изчистена Basic тениска и добавям яке тип риза и единият аутфит е готов. Линк към ризата: https://bit.ly/3761cOX

A може и да се сгуша в тази жилетка, която е изключително мека 🙂

Но.. ако съм навлязла сериозно в уикенд темата и вече ми е изключително домошарско.. определено ще скоча в един от тези анцузи. Кой от тях ще избера ще реши температурата навън. Първият спортен сет е ватиран и е от три части, а другият става за топли дни и е с раздвижена визия. Вижте снимки:

https://bit.ly/3uqmPCR
https://bit.ly/35TkLJI

Последната ми опция е тази рокля, понеже е много удобна и ако се налага да свършим други задачи из града, ще се чувствам добре облечена с нея. Нося си я с най-различни цветове маратонки, гуменки, кубинки.. Общо взето е рокля, която се нагажда спрямо настроението ми 🙂

https://bit.ly/3LLeA9K

Показах Ви няколко варианта, които може да ви предостави Lina’s Fashion за едно хубаво уикенд семейно изживяване. Аз се спирам на първия вариант. Ще бъда с дънки Boyfriend, първата тениска от гардероба ми ( за която няма да ме е яд, ако оцапам с крем супа 😀 ) и реших за връхна дреха да е жилетката.. леко ветровито е, а аз съм изцяло предразположена за уютно изживяване. Готов е моят избор, вие какво бихте избрали? В коя дреха бихте се чувствали най-комфортно на такъв тип занимание 🙂

Току що се сетих, че нямаме локация. Естествено, че забравям за тази подробност, тя не е мое задължение 😉

Хубав уикенд от Екипа на Lina’s Fashion.